Camın Büyülü Dünyasında Elele Projesi - Polonya

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı  Türkiye Ulusal Ajansı ERASMUS+ Programı Ana Eylem 1 :Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamındaki   2017-1-TR01-KA104-041205  Nolu ‘’ Camın Büyülü Dünyasında Elele ‘’ projemizin Polonya eğitim etabı tamamlanmıştır.

ll.ETAP  07-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Polonya-Wraclow şehrinde Akademia Sztuk Pıeknych Im.Eugenıusza  Geppert  We  WrocLaWıu ‘da  Prof  Mr.Kazimierz  Pawlak ve  asistanları eğitmenliğinde gerçekleştirilmiştir.

Füzyon ve  kalıpla şekillendirme eğitim sürecinde karşılıklı teknik etkileşimin yoğun yaşandığı  programda zarif ürünler elde edilmiştir.

Gözlemlerimiz neticesinde özel politika gerektiren nüfusun ve çözüm odaklı sorunların çok olduğu Polonya-Wroclaw ‘da birlikte çalıştığımız akademisyenler ile gerçekleştirdiğimiz  projemiz ile; bu platformda ellerini kullanabilen , uygun yeterlilikte olan bireylerin de rahatlıkla orada aktive edilebileceği fikrini paylaşmış bulunmaktayız.

Fiziksel şartların engelliye uygun  olarak hazırlanması ya da revize edilmesi ile istihdamda yer alabilecek engellilerinin sayısının artacağını da umut etmekteler.

Derneğimiz Ülkemizin adı ile bu konuda  Avrupa Birliği Üyesi Polonya’da soruna çözüm örneği  olabilmekten de  mutluluk duymaktadır.

UOFD.org.tr Gelin, Engelleri Birlikte Kaldıralım